Đề Thi B1 Tiếng Anh

     

ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP ÁN (SAU ĐẠI HỌC)

Đề thi tiếng Anh B1 của những trường dành cho học viên cao học và nghiên cứu sinh nhìn toàn diện là như là nhau. Trong nội dung bài viết này, giờ đồng hồ Anh B1 đang cung cấp cho chính mình một đề thi tiếng Anh B1 có đáp ánvà mặt khác so sánh cấu trúc đề thi tiếng Anh B1 của một vài đơn vị được bộ GD&ĐT cung cấp phép. bossvietnam.vn cũng update nhiều đề thi tiếng Anh B1 có đáp án bên trên trang web. Bạn đọc thêm trong links đi kèm.

Bạn đang xem: đề thi b1 tiếng anh

Các chúng ta lưu ý bây giờ (2021) còn vô cùng ít trường tổ chức thi chứng chỉ tiếng Anh B1 theo đề thi này mà đưa sang thi theo format Vstep.

Xem bỏ ra tiết:

các ngôi trường được cấp chứng chỉ tiếng anh b1

Thông tin về kỳ thi chứng chỉ giờ đồng hồ Anh B1 định dạng Vstep.

Download đề thi giờ Anh B1 Vstep tại đây.

SO SÁNH ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 SAU ĐẠI HỌC CỦA CÁC TRƯỜNG

Nhìn chung, đề thi tiếng Anh B1 của những trường khá kiểu như nhau vày Bộ giáo dục và đào tạo và Đào chế tạo ra quy định cấu trúc đề thi giành cho đối tượng sau đại học. Tùy từng trường, từng phần thi hoàn toàn có thể có một chút thay đổi. Ví dụ như trong

Bài thi Nghe B1 phần 1, ngôi trường Đại học tập Ngoại Ngữ - Đại học nước nhà Hà Nội có phần tranh tài nghe trắc nghiệm lựa chọn A, B, C còn trường Đại học Đà Nẵng với Đại học hà thành là phần thi nghe tranh hình hình ảnh đúng. Gồm khi ngôi trường Đại học thành phố hà nội lại lựa chọn thi Nghe trắc nghiệm Đúng – Sai.

MẪU ĐỀ THI TIẾNG ANH B1 CÓ ĐÁP ÁN TRÊN website bossvietnam.vn

PAPER ONE: READING và WRITING (90’)

PART 1: READING

Section 1: Questions 1 – 10

Circle the letter next lớn the word or phrase which best completes each sentence (A, B, C or D).

Example: He ...................... On business yesterday

A. Went B. Goes C. Go D. Going

1. Tom doesn"t lượt thích dancing, but Mike......................

A. Does B. Did C. Vị D. Doesn’t

2. Listen! Somebody......................for help.

A. Are screaming B. Scream C. Is screaming D. Has screamed

3. Waiter! There......................forks on this table.

A. Are not some B. Isn’t any C. Are not any D. Are some

4. I have a thử nghiệm tomorrow, so I......................sit up late tonight khổng lồ study.

A. Will have lớn B. Can have khổng lồ C. Have D. Have to

5. An island on which......................is called a deserted island.

A. No people B. No peoples live C. No people live D. People are living

6. We wondered who......................to pay for the broken window.

A. Is going B. Was going C. Have D. Would

7. Linda......................tie her shoes when she was only 3 years old

A. Knew khổng lồ B. Knew how lớn C. Could to D. May

8. John said that no other car could go......................his car.

A. So fast like B. As fast as C. Fast than D. As fastly as

9. A number of accidents in the last 2 years......................scaused by drunk driving.

A. Were B. Have been C. Have D. Are

10. Perhaps people don’t like________tourists in their country.

A. So much B. Too much C. So many D. A lot

Đáp án: 1A 2C 3C 4d 5C 6B 7B 8B 9B 10C

Section 2: Questions 11 – 15

Look at the text in each question. What does it say? Circle the letter next to lớn the correct explanation (A, B or C).

11. Whose textbook does Natalie want to lớn borrow?

*

A. Ken’s

B. Maria’s

C. Francesco’s

Đáp án: C

12.

*
A. Users must lock the car park after leaving.

B. People can park here while they are at work.

C. This car park is for employees only.

Đáp án: B

13.

*

A. The basketball team only wants to see experienced players.

B. There aren’t enough team members available on Friday.

C. The Barton College team will visit the thể hình later today.

Đáp án: B

14.

*
A. All Sunday evening tickets are already sold.

B. You must book tickets for Sunday in advance.

C. A ticket is not necessary for Sunday evening.

Đáp án: A

15.

*
A. Giacomo will be able to lớn see Charlotte early tomorrow morning.

B. Charlotte needs to arrive in time for Giacomo’s meeting tomorrow.

C. Giacomo can collect Charlotte from the airport tomorrow afternoon.

Xem thêm: Các Lá Cải Bị Héo Rũ Do - Bệnh Héo Xanh (Héo Tươi, Héo Rũ, Chết Ẻo)

Đáp án: C

Section 3: Questions 16 – 20

Read the text & questions below. For each question, circle the letter next to lớn the correct answer (A, B, C or D).

A month ago I had no idea that on a Saturday afternoon in November I’d be hanging 30 metres above the ground và enjoying it. Now I looked down at the river far below me, and realised why people love rock-climbing.

My friend Matt và I had arrived at the Activity Centre on Friday evening. The accommodation wasn’t wonderful, but we had everything we needed (beds, blankets, food), and we were pleased khổng lồ be out of the city và in the fresh air.

On Saturday morning we met the other ten members of our group. Cameron had come along with two friends, Kevin và Simon, while sisters Carole & Lynn had come with Amanda. We had come from various places and none of us knew the area.

We knew we were going to lớn spend the weekend outdoors, but none of us was sure exactly how. Half of us spent the morning caving while the others went rock- climbing và then we changed at lunchtime. Matt and I went khổng lồ the caves first. Climbing out was harder than going in, but after a good khuyến mãi of pushing, we were out at last - covered in mud but pleased and excited by what we’d done.

16. What is the writer trying to bởi in the text?

A. Advertise the Activity CentreB. Describe some people she metC. Explain how to do certain outdoor sportsD. Say how she spent some free time

Đáp án: D

17. What can the reader learn from the text?

A. When to lớn depend on other people at the CentreB. How khổng lồ apply for a place at the CentreC. What sort of activities you can experience at the CentreD. Which time of year is best to lớn attend the Centre

Đáp án: C

18. How vị you think the writer might describe her weekend?

A. InterestingB. RelaxingC. FrighteningD. Unpleasant

Đáp án: A

19. What bởi vì we learn about the group?

A. Some of them had been there before.B. They had already chosen their preferred activities.C. Some of them already knew each other.D. They came from the same city.

Đáp án: C

20. Which of the following advertisements describes the Activity Centre?

A. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Accommodation and meals provided. Trang điểm your own timetable – choose from a variety of activities (horse-riding, fishing, hill-walking, sailing, và mountain-biking).

B. ACTIVITY CENTRE mix in beautiful countryside. Accommodation provided. Work with a group - we show you a range of outdoor activities that you didn’t realise you could do!

C. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. Enjoy the luxury of our accommodation - each room has its own bathroom. Work with a group, or have individual teaching.

D. ACTIVITY CENTRE

Set in beautiful countryside. You can spend the day doing outdoor activities and we will find your accommodation with a local family.

Đáp án: B

Section 4: Questions 21 – 30

Read the text below và fill each of the blanks with ONE suitable word from the box.

of

end

make

then

share

numbers

every

frightening

mistake

mix

with

amounts

cause

afterwards

all

CARTOON FILMS

Cartoon films have very little limits. If you can draw something, you can (21)…

………………..it move on the cinema screen. The use (22)…………………..new ideas and advanced computer programs means that cartoons are becoming exciting again for people of (23)…………………..ages.

By the (24)…………………..of the 1970s, the cinema world had decided that cartoons were only for children. But soon (25)…………………..one or two directors had some original new ideas. They proved that it was possible lớn make films in which both adults & children could (26)…………………..the fun.

However, not (27)…………………..cartoon film was successful. The black Cauldron, for example, failed, mainly because it was too (28)…………………..for children và too childish for adults. Directors learnt from this (29)………………….., và the film companies began lớn make large (30)…………………..of money again.

Đáp án: 21. Make 22. Of 23. All 24. Over 25. Afterwards 26. Giới thiệu 27. Every 28. Frightening 29. Mistake 30. Amounts

PART TWO: WRITING

Section 1

Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it.

Example: I haven’t enjoyed myself so much for years.

Answer: It’s years………………………………………………..

1. My father was given his first boat by his parents.

My father’s parents…………………………………………………………………………

Đáp án:My father’s parents gave my father his first boat.

2. Although his leg was broken, he managed to lớn get out of the car.

In spite of ………………………………………………………………………………….

Đáp án:In spite of his broken leg, he managed to get out of the car.

3. Some people like working outdoors more than working inside.

Some people prefer………………………………………………………………………..

Đáp án:Some people prefer working outdoors to working inside.

4. He has not been lớn this stadium before.

It is…………………………………………………………………………………………

Đáp án:It is the first time he has been to lớn this stadium.

5. John suggested taking a taxi khổng lồ the hotel.

John said, “If I were.………………………………………………………………………”

Đáp án:John said, “If I were you, I would take a taxi to the hotel”

Section 2

This is part of a letter you receive from an English friend.

I know you often go to lớn the cinema. Tell me about the last film you saw và whether you enjoyed it.

Now write a letter to this penfriend in the space below. You should write about 100 words

Bài viết mẫu:

Hi mate,

How’s it going? I was very busy this week. But you know that I love films. I saw the film with the name "Bent it like Beckham’. It’s a very interesting film about football. The main story is about an Indian girl who wants to lớn play football. Her parents don’t let her play. But she’s a very good football player. She"s better than a boy who doesn’t know how lớn play football. Finally, she goes to America for professional league. Santa Barbara. I’m not sure of the team name. Anyway, it"s a happy ending for her và for her family.

I recommended the film lớn Mike & he loved it very much. So I bởi vì recommend to lớn you the film "Bend it lượt thích Beckham’.

Xem thêm: Kỷ Niệm 60 Năm Ngày Cưới Gọi Là Gì, Kỷ Niệm 60 Năm Ngày Cưới Được Gọi Là Gì

If I were you, I’d go the cinema right now. Have a good weekend. See you soon.

Bye,

Ann

PART TWO: LISTENING (Approximately 15 minutes)

Section 1: Questions 1 – 5

There are five questions in this part. For each question there are three pictures & a short recording. Choose the correct picture and put a tick (